Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45€

0

Τρόποι πληρωμής

Για τις παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:

  • Αντικαταβολή
  • Πιστωτική-Χρεωστική Κάρτα
  • Τραπεζική Κατάθεση 
  • PayPal

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιό παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται με τα ίδια μέσα της Εταιρείας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν για ποσό άνω των 49 ευρώ, διαφοετικά το επιπλέον κόστος είναι 3 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την μέθοδο, η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται μόνον αφού επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας. Επομένως, αμέσως μετά την παραγγελία σας, θα πρέπει να είστε διαθέσιμος/η, ώστε να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Ισχύει μόνο για τις περιοχές που καλύπτει το δίκτυο διανομών της εταιρίας.

 

Πιστωτική Κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Αretousa Wines δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, American Express. Οι συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα θα γίνονται στους επίσημους ιστότοπους των Viva Payments, ανάλογα την επιλογή σας (redirection) και έχουν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας. Επιπλέον, κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύεται στους servers της  Αretousa Wines.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη και γίνεται σε δύο μόλις βήματα.Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας στη σχετική φόρμα.Σε περίπτωση επιτυχίας η παραγγελία σας καταχωρείται, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας ενημερώνεστε σχετικά.

 

• Κατάθεση / Εντολή Πληρωμής

 

Για να κάνετε χρήση του τρόπου πληρωμής «τραπεζική κατάθεση» απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας στο aretousa-wines.com. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε στο email σας με ένα υπερσύνδεσμο ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.

 

Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά που μόλις πραγματοποιήσατε στο τραπεζικό λογαριασμό που θα σας αποσταλεί με τη σύνοψη της παραγγελίας σας (email επιβεβαίωσης).Το ακριβές ποσό που συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής, θα το πληροφορηθείτε ανάλογα με την μέθοδο παραγγελίας σας. Σε όλες τις περιπτώσεις τα χρήματα που θα πρέπει να φθάσουν στον Λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας ΚΑΘΑΡΟ, χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις. Ειδικά στην περίπτωση του Web Banking όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιός επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

 

Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, δίνετε αιτιολογία συναλλαγής τον αριθμό παραγγελίας από το email καθώς και το Ονοματεπώνυμο. Στη συνεχεία πρέπει να μας στέλνετε email άμεσα στο [email protected] όπου θα φαίνονται τα εξής στοιχεία:

 

1. Ονοματεπώνυμο που εμφανίζεται στο καταθετήριο

 

2. Κωδικός Συναλλαγής

 

3. Τράπεζα Κατάθεσης

 

Στη συνέχεια αφού επιβεβαιώσουμε την κατάθεση σας, ακoλουθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης της αποστολής της παραγγελίας σας.

 

Προσοχή: Έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό έως και 72 ώρες μετά τη πραγματοποίηση της αγορά σας. Τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη. Σε περίπτωση που δεν μας ενημερώσετε μέσω email για την κατάθεση των χρημάτων σας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όποια καθυστέρηση τυχόν προκύψει.

 

Συνεργαζόμενες Τράπεζες:

 

ALPHA BANK IBAN: GR 27 0140 1540 1540 0232 0008953

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙBΑΝ: GR 18 0171 6040 0066 0414 7785 539

 

Για όποια απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet στο τηλέφωνο 210 60 22 143 ή στο [email protected]