Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45€

0

Τρόποι αποστολής

Τώρα πλέον μπορείτε να απολαύσετε τις επιλογές μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Ευρώπη. Κάνετε τις αγορές σας από το aretousa-wines.com και παραλάβετε τα κρασιά της επιλογής σας, γρήγορα και άμεσα, όπου εσείς επιθυμείτε. Οι παραδόσεις των προϊόντων μας γίνονται στη επιθυμητή διεύθυνση εντός Αττίκης σε διάστημα 1-4 εργάσιμων ημερών και σε προορισμούς του εξωτερικού σε 4 - 6 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Για νησιωτικούς προορισμούς καθώς και δυσπρόσιτες περιοχές εκτός Αττικής ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

 

Ο τρόπος παράδοσης της παραγγελίας επιλέγεται από τον χρήστη κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας. Οι διαθέσιμες μέθοδοι είναι: Αποστολή με Courier, Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία, Αποστολή με ίδια μέσα του Aretousa Wines&Spirits.

 

Προσπαθούμε ΠΑΝΤΟΤΕ να επιλέξουμε τον πλέον οικονομικό για εσάς τρόπο αποστολής. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε περισσότερες της μιας εταιρείες ταχυμεταφορών, δεδομένου ότι οι χρεώσεις ποικίλουν. Π.χ. μία εταιρεία έχει οικονομικότερη χρέωση για παραδόσεις εντός Αθηνών, άλλη εταιρεία στην επαρχία κλπ. Για το λόγο αυτό δε μπορούμε να καθορίσουμε το ακριβές κόστος των μεταφορικών εκ των προτέρων, παρά μόνον κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

 

Η παράδοση των προϊόντων στον χρήστη/πελάτη πραγματοποιείται από την εταιρεία Aretousa Wines & Spirits ή  ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) στην ταχυδρομική διεύθυνση που ο χρήστης/πελάτης έχει δηλώσει στο στάδιο της παραγγελίας ότι επιθυμεί να παραδοθούν. Ενδέχεται, εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής, η παράδοση να πραγματοποιηθεί με ιδία μέσα του Aretousa Wines & Spirits και από συνεργάτη του.

 

Το κόστος μεταφοράς εντός Αττικής είναι 6 € ανεξαρτήτως μεγέθους και βάρους παραγγελίας, ενώ για παραγγελίες των οποίων η αξία ξεπερνάει τα 49€, το κόστος μεταφοράς είναι μηδενικό. Για παραγγελίες εκτός Αττικής το κόστος καθορίζεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων και υπολογίζεται στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας υπολογίζεται αυτόματα. 

 

Η παράδοση των προϊόντων λαμβάνει χώρα εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της καταχώρησης της παραγγελίας, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος. Το  Aretousa Wines & Spirits δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός εκ μέρους του μεταφορέα.

 

Αποστολή με Μεταφορική  Εταιρεία

 

Στην περίπτωση αποστολής εκτός Αττικής, στην Ελλάδα, και εφόσον το ύψος της παραγγελίας ξεπερνάει τα 50€, ενεργοποιείται η δυνατότητα αποστολής με Μεταφορική Εταιρία της επιλογής του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με μεταφορικά έξοδα από το Aretousa Wines & Spirits . Επιβαρύνεται όμως αποκλειστικά με τα έξοδα μεταφοράς που θα απαιτηθούν από τη Μεταφορική Εταιρία για τη μεταφορά των προϊόντων του, και καλείται να τα καταβάλει απευθείας σε αυτή κατά την παράδοση της παραγγελίας του. Ενδέχεται κάποιες μεταφορικές εταιρείες να μην παραδίδουν  στη διεύθυνση του παραλήπτη και η παραλαβή να πρέπει να γίνει από το χώρο της.

 

   

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ο χρήστης/πελάτης οφείλει να ελέγξει ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία του και να επισημάνει, σε αντίθετη περίπτωση, οποιαδήποτε ανωμαλία. Η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία.

 

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

 

Το κόστος αγοράς με αντικαταβολή είναι 3 €.

 

Σημείωση: Το Aretousa Wines & Spirits δε φέρει ευθύνη αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

 

Για όποια απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet στο τηλέφωνο 210 60 22 143 ή στο [email protected]