Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45€

0

Δημιουργία Λογαριασμού

Εισάγετε το όνομα χρήστη και το email σας στο παρακάτω πεδίο, για να σας αποστείλουμε έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε να συνδεθείτε. Σε μερικά λεπτά θα λάβετε στο email σας τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας! Παρακαλούμε ελέγξτε στα εισερχόμενα email σας για τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό σας!

 

Το μήνυμα με τον κωδικό σας, πρέπει να το λάβετε σχεδόν αμέσως!

Εάν βλέπετε ότι καθυστερεί, προτείνουμε να ελέγξετε εάν γράψατε σωστά το email σας. Εάν δηλαδή είναι σωστό το όνομα καθώς και ο πάροχος, π.χ. @otenet.gr, @gmail.com, @msn.com κ.λπ.

 

Εάν υπάρχει κάποιο λάθος, μπορείτε να το διορθώσετε και να επαναλάβετε την αποστολή. Επιλέξτε το "Αυτόματη'' σύνδεση έτσι ώστε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο σύστημα , μέχρι να πατήσετε τον σύνδεσμο αποσύνδεση.

 

Διαγραφή Πληροφοριών - Λογαριασμού

 

Το aretousa-wines.com επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο aretousa-wines.com.

 

Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το aretousa-wines.com θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το aretousa-wines.com μέσω www.aretousa-wines.com ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 60 22 143 ή με email στο [email protected]