Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45€

0

Πελάτες Χονδρικής

Το Online κατάστημα μας απευθύνεται και σε καταστήματα - πελάτες χονδρικής με ειδικές μειωμένες τιμές. Παρέχουμε όλα μας τα προϊόντα σε ειδικά χαμηλές τιμές για καταστήματα. Αν είστε πελάτης χονδρικής μπορείτε να το δηλώσετε κατά την διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημά μας. Σύντομα, αφότου λάβουμε την αίτησή σας θα ειδοποιηθείτε με ένα e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Με την επιτυχή εγγραφή σας ως πελάτης χονδρικής, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις μειωμένες τιμές μας και σε ειδικές προσφορές για πελάτες χονδρικής. Όλες οι τιμές χονδρικής είναι χωρίς ΦΠΑ.

Μπορείτε να παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα από το online κατάστημά μας. Θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας κι αφότου λάβουμε την πληρωμή σας σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας, θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με το πρακτορείο που θα μας υποδείξετε. Η χρέωση του πρακτορείου επιβαρύνει τον πελάτη.

Παραγγελίες χονδρικής γίνονται μόνο μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς εμπορευμάτων απο τα γραφεία της Εταιρείας μας.

 

  • ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
  • ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο
  • ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  • ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 
  • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤHΡΙΞΗ
  • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 

Καλέστε μας τώρα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 210 60 22 143 ή στείλτε το σχετικό αίτημα στο [email protected] για να δημιουργήσετε «λογαριασμό χονδρικής πώλησης» στο site μας.

Για να διευκολύνετε την έγκριση του λογαριασμού σας, στείλτε μας τις ακόλουθες πληροφορίες: όνομα υπεύθυνου επικοινωνίας, στοιχεία εταιρείας όνομα και διεύθυνση καταστήματος.

Μετά την έγκριση του λογαριασμού σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για να δείτε τις τιμές χονδρικής πώλησης και να κάνετε τις παραγγελίες σας.

 

Σημείωση: Εάν η διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε για να στείλετε αυτό το μήνυμα είναι διαφορετική από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας, παρακαλούμε στείλτε μας τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας. Εάν δεν  γίνει αυτό, δεν θα μπορούμε να αναζητήσουμε τα στοιχεία σας στο σύστημα παραγγελιών μας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τιμές τις Χονδρικής δίνονται για παραγγελίες από 10 τμχ και άνω στα προϊόντα μας. Ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 60 22 143 ή με email στο [email protected]