Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45€

0

Ακύρωση Παραγγελίας

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας κρασιών και εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Εάν όμως για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, μπορείτε να την επιστρέψετε ή να την ακυρώσετε.

Για να επιστρέψετε μια παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η παραγγελία πρέπει να επιστραφεί στην αρχική της κατάσταση και στην αρχική της συσκευασία. Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής της επιστροφής.

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν. Εάν η παραγγελία δεν έχει ήδη αποσταλεί, θα προσπαθήσουμε να την ακυρώσουμε και να επιστρέψουμε οποιαδήποτε χρέωση έχει ήδη γίνει.

Το ενδεχόμενο ακύρωσης μίας παραγγελίας μπορεί να γίνει δεκτό, αν δεν έχει ξεκινήσει η παραγγελία από τον δικό μας χώρο προς αποστολή (όχι από την εταιρία ταχυμεταφορών) διαδικασία που γίνεται αυθημερόν για παραγγελίες που λαμβάνονται έως τις 14:00 και την επόμενη εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες που δίδονται μετά τις 14.00 της ίδιας μέρας.Σε αντίθετη περίπτωση αν έχει ξεκινήσει και εξακολουθείτε να μην επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία, επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της έξοδα.

Αν έχετε προχωρήσει σε πληρωμή της παραγγελίας μέσω λογαριασμού ή κάρτας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας επιστρέψουμε το ποσό σε έναν δικό σας λογαριασμό, αφού αφαιρεθούν τα τραπεζικά έξοδα και τα τυχόν έξοδα μεταφοράς (το ποσό επιστρέφεται εντός 20 ημερών).

 

Για όποια απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet στο τηλέφωνο 210 60 22 143 ή στο [email protected]