Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45€

0

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 6022143 και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Επιστροφές γίνονται δεκτές σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων, στις παρακάτω περιπτώσεις:

 

Α) Μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων, επιστροφές επιτρέπονται αποκλειστικά και μόνο σε περίπτωση αποδεδειγμένης ελλατωματικότητας των προϊόντων που οφείλεται σε ευθύνη της πωλήτριας εταιρείας.

Β) Τα προϊόντα ή κάποια από αυτά, δεν είναι αυτά που παραγγέλθηκαν και επιθυμείτε να αντικατασταθούν.

 

Προϊόντα, η σφραγισμένη συσκευασία των οποίων ανοίχθηκε, δεν γίνονται αποδεκτά. Σε κάθε περίπτωση, μετά την πάροδο προθεσμίας 15 ημερών απο την παράδοση των εμπορευμάτων, αποσβέννυται κάθε αξίωση του αγοραστή από τυχόν ελαττώματα και καμία επιστροφή δε γίνεται αποδεκτή.

 

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προβληματικό προϊόν παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας (εντός 15 ημερών από την παράδοσή του) προκειμένου να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν και την πλήρη επιστροφή χρημάτων εφόσον το επιθυμείτε. Σε περίπωση σπασμένης φιάλης κατά την άφιξη, παρακαλούμε να την φωτογραφίσετε και να μας στείλετε την φωτογραφία προκειμένου να επικοινωνήσουμε με τη μεταφορική εταιρία. Σημαντικό είναι να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς και το δελτίο παραλαβής της μεταφορικής εταιρίας.

Δεν αποδεχόμαστε ακύρωση ή επιστροφή παραγγελίας μετά την παραλαβή της από τον πελάτη. Δεχόμαστε την ακύρωση παραγγελίας η οποία περιέχει προϊόντα ή συσκευασία προσωποποιημένη για τον πελάτη ή τον παραλήπτη (π.χ. έχει χαραχθεί ή εκτυπωθεί στην συσκευασία το ονοματεπώνυμο του πελάτη ή του παραλήπτη) μόνον εφ' όσον η παραγγελία ακυρωθεί εντός 24 ωρών από την τοποθέτησή της.

 

Για όποια απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet στο τηλέφωνο 210 60 22 143 ή στο [email protected]